مشاوره حقوقی رایگان - ديه

باسلام مبلغ ديه شكستگى دو استخوان ترقوه سمت راست استخوان درشت نى و نازك نى ساق پاى راست شكستگى كتف و استخوان بازوى سمت راست شكستگى استخوان ستون فقرات در مهره هاى ٢-٣-٤ زائده عرضى سمت راست و مهره ٥ كمرى و سمت چپ مهره خارجى بخيه گونه چپ پل بينى گوشه چشم چپ شكستگى استخوان بينى سوختگى درجه ٢ ناحيه سمت راست كمر حدودا چقدر است
با تشكر

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

سلام تمامی جراحات فوق در قانون مجازات اسلامی بخش دیات مشخصه البته مواردی از جراحات شما ارش هست که تعیین دقیق به عهده قاضی صادر کننده میباشد

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

میزان دقیق دیه با توجه به اینکه یوم الاداء وهر سال تغییر میکنه با مراجعه به اجرای احکام کیفری میزان دقیق رو محاسبه میکنه