مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت عنوان شغلی

با سلام و خسته نباشید. بنده در یک شرکت تولیدی کار می کنم که جزء مشاغل سخت وزیان آور است. در حکم کارگزینی و قرارداد کارم به عنوان کارگر تولید ثبت شده و 22 سال سابقه بیمه در این شرکت را دارم. که 5 سال برای من با عنوان کارگر ساده بیمه رد شده. جهت بازنشستگی ثبت نام کردم و نتیجه نهایی که تامین اجتماعی داده گفته است. عنوان شغلی که اداره کار برای شما تایید کرده با عنوان شغلی که بیمه برای شما رد شده مغایرت دارد. لطفا راهنمایی بفرمایید تا بنده به حق خودم برسم. با تشکر.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فرم شماره 4 سخت و زیان آور را در اداره کار تکمیل کنید تا به اعتراض و تجدیدنظرخواهی شما در خصوص عنوان شغلی رسیدگی بشود و سپس با مدارکی که عنوان شغلی شما را اثبات میکند می تواند به نتیجه موردنظر برسید در نهایت اگر بازهم به نفع شما نبود به دیوان عدالت اداری میتوانید اعتراض کنید نسبت به تصمیم اداره کار