مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین خارج از طرح هادی

سلام.
در یکی از روستاهای شمال یک قطعه از زمینی را خریدم که سال 92 صاحب اصلی از بنیاد مسکن استعلام گرفته و به خاطر طرح هادی نداشتن روستا، داخل بافت محسوب میشده و بنیاد مسکن اجازه ساخت و ساز را می دهد. (مدارک موجود است)
ایشان همان سال 92 قطعه بندی کرده اند و برای هر قطعه پروانه ساخت گرفته اند در سال 93. چند قطعه شروع به ساخت و تکمیل کردند در همان سال های 93 و 94.
سال 98 روستا طرح هادی میخورد و زمین به کل خارج بافت حساب می شود. امسال سال 99 بنده قصد ساخت قطعه خودم را دارم که حدود 4 سال است از اعتبار پروانه ساخت آن گذشته است.
حال از نظر قانونی تکلیف چیست؟ آیا با توجه به این که زمین قبلا جواز ساخت داشته و قطعات مجاور ساخته شده اند، می توانم برای پروانه ساخت جدید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به انقضا مهلت اعتبار پروانه ساختمانی شما،مجددا مشمول هزینه می شود و تمدید می گردد