مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بنا

با سلام
زمینی هزار متری دارم در شمال که چسبیده به بافت هست و ساخته شده..من پارسال منزلی دویست متری ساختم که یک روز که من نبودم اومدن و منزل من رو تخریب کردن..حالا میخوام بدونم چه کاری میشه انجام داد تا بتونم مجوزی برای ساخت بگیرم..و اینکه کلا چه کاری باید انجام بدم..ممنون میشم شخصی که متخصص این نوع نوع پرونده ها هستن راهنماییم کنن ..واقعا درمونده شدم

پاسخ ها :

تخریب بنا خارج از بافت مجوز ساخت زمین خارج از بافت روستایی مجوز ساخت زمین