مشاوره حقوقی رایگان - ربا

با سلام. همکاری داشتم معلم بود و شرکت معماری باز کرده بود. به من گفت بیا با هم کار کنیم. من 4 سال به حساب او پول ریختم و در بعضی از موقع پول لازم داشتم چک مشتری را به من میداد. در آخر کار هنگام تسویه 4 چک به من داد گفت تمام پولت رو دادم و این چک ها سود شرکت است و حامل نوشته شده بود. دیدم در وقت مقرر پول نیست و شکایت کردم. رفته از من نزول شکایت کرده و به کارشناسی داده و اون هم گزارش داده که تا این ماه 30 میلیون با کسر دادگاه از حقوقشان پول اضافی در حسابم هست و گفته که پدرم مریض بود و پول اجاره را نمی تونستم بدم. مجبور بود از من پول نزول بگیره. میخواستم بدونم آیا ایشون میتونه نزول رو ثابت کنه؟ قراردادی هم نداریم در حالی که در ابتدای کار به من میگفت از سود شرکتم خواهم داد. برای این که پول من نده تهمت میزنه.

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام ربا اتهام ربا تهمت نزول عدم پرداخت سود شراکت کاری برگشت چک چک ربا شراکت کاری