مشاوره حقوقی رایگان - کسی از من شکایت کرده که نزول دریافت کردم

من با یکی از دوستانم با یکدیگر مراودات مالی داشتیم از سال 93 تا 95. در آخر سال 95 با یکدیگر تسویه حسابی نوشتیم. و طی توافق هر دو، و قبول او از میزان بدهی که به من دارد. و طی تعدادی چک به تاریخ سال آینده بدهی خود را به من پرداخت نمود حال منکر اون بدهی و مراودات مالی شده. و از پاس نمود آن چکهای خودداری کرده و شکایت کرده که این چک ها در خصوص معامله ی ربوی بوده حال من باید چگونه از خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام چک از اوصاف تجیزی و تجریدی برخوردار است و اصولا چنین شکایتی از طرف ایشان قابلیت استماع نخواهد داشت