مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

سلام. من سال 92 امتیاز یک واحد رو از دوستم به قیمت 8 میلیون و پونصد تومن گرفتم. عضو تعاونی شدم و قرار بر این شد به فرموده پیمانکار بلوک L4 با اقساط بلند مدت پول رو برسونمش تا 16 میلیون. ولی در 4 ماه با پیام هایی که میومد از طرفین پولم رو 14 میلیون کردم. قرار بود 5 ماهه یعنی تا عید 93 تحویل بده و دست به هیچ نزد. ولی سال 93 دوباره پیام تهدید که اگر نریزید به حساب میفرستم یک ساختمون ساخته نشده 4 میلیون دیگر هم ریختم. شد 18 میلیون. سال 94 دوباره گفت با افزایش قیمت روبه رو شده و بابت آب و برق دو میلیون و پانصد تومن برای او ریختم. یک میلیون هم که بعد از چند روز که گفت از 18 میلیون تومن به بیست و یک میلیون و پانصد افزایش قیمت داشته. گفتم برگ توصیه، گفت بزار مابقی که رفتن و نشستن پول برسونن بعد. فقط کلید پارکینگ رو داد ولی درب واحد نصب نبود. قرار شد خبرم کند. سال 95 به یک باره دو تا اخطاریه برای من آمد. طی دو مرحله که شده 35 تا 37 میلیون. ولی اگر نریزم به حساب انتقال میده یک ساختمان ساخته نشده. فردای آن روز رفتم و زیر بار پول دادن نشدم. چون قراردادی هم ننوشت باهام از اول و هر سال افزایش قیمت داشته. حالا بعد از دو سال دیدم کسی دیگر در واحد من نشسته و فهمیدم واحد بنده رو فروخته به شخصی دیگر نه عضو که جابه جا کرده باشه. حالا که گفتم میگه شما رو انتقال دادم L1. فهمیدم خانم رو سال 93/94 فروخته. از اون روزی که فهمیدم پشت سر هم داره اخطاریه میفرسته. حتی در یک پاکت 4 تا اخطاریه بود که 3 تاش مال 95 بود ولی الان فرستاده. اتحادیه هم چندین بار رفتم ولی دستشان در یک کاسه هست و محل نمیزارن. اتاق تعاون هم رفتم که حالا قرار شده به صورت داوری جلسه بزارم. حالا تکلیف من چی هست و قیمت مسکن مهر سال 92 چقدر بوده؟ ممنونم اگر جواب من رو بدین.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال نیاز به بررسی مدارک دارد به وکیل دادگستری مراجعه نمایید