مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکار واحد رو تحویل نمیدهد

من سال 90 کل پول آورده نقدی رو به حساب مسدودی سامانه مسکن مهر واریز کردم و معرفی نامه بانک از مسکن شهرسازی کرج دریافت کردم با ضامن به بانک مراجعه نمودم و دفترچه قسط گرفتم و با مراجعه به راه و شهرسازی نامه ای تحویل واحد به من دادن و گفتن برو واحد رو از پیمانکار تحویل بگیر پیمانکار از سال 93 نامه منو گرفته ولی هنوز واحد رو تحویل نداده تو سال 98 نامه تحویل خودمو از راه و شهرسازی بروز کردم دوباره رفتم پیش پیمانکار برای تحویل پیمانکار اعلام میکنه که 50میلیون بده واحد رو تحویل بدم قیمت خونه رفته بالا و اگه با من توافق نکنی و 50میلیون ندی واحد رو با کسی دیگه توافق میکنم همش هم به من اعلام میکنه من قرارداد پیش فروش شما رو امضا نکردم که بخوام بهت واحد تحویل بدم.
من قرارداد بانک رو دارم چند سال هم دارم منظم قسط میدم چطوری شده که واحد منو تحویل نمیده؟
اداره راه و شهرسازی کرج هم میگه من با پیمانکار تسویه هستیم دیگه زورمون بهش نمیرسه!!!!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام داذخواست الزام به تحویل مسکن راعلیه اداره راه وشهرسازی و شرکت پیمانکارتقدیم دادگاه نمایید