مشاوره حقوقی رایگان - اسjعلام ازدواج قبلی

با سلام. آقایی با من قصد ازدواج دارن که گفتن دو بار نامزد کردن به این صورت که عاقد در منزل دختر و حضور خانواده ها صیغه محرمیت خوانده فقط چون خانواده های دختر بسیار مومن بودن در حدی که برای صحبت و چند بار بیرون رفتن این صیغه خوانده شده و در شناسنامه ثبت نشده و عقد صورت نگرفته به گفته ایشان. چطوری میتوانم صحت صحبت ایشان رو در مورد این که تا حالا اسم کسی در شناسنامه ایشان نبوده بدونم؟ و این که شناسنامه ایشان المثنی هست که گفتن چند سال پیش گم کردم و المثنی گرفتن؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

روزه شک دار نگیرید البته از اداره ثبت احوال هم قابل پیگیری است اما برای شما با دشواری