مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال دزدی بدون اطلاع

با سلام. بنده بدون اطلاع وسیله ای دزدی خریدم. قاضی رای منع تعقیب صادر کرد.
الان صاحب مال از من شکایت کرده. 3 روز دیگه جهت رسیدگی باید به شعبه 2 کیفری مراجعه کنم. آیا میتونم لایحه دفاعیه تنظیم کنم و روز مقرر تحویل بدم؟ لطفا راهنمایی کنید در ضمن سارق در زندان است. من هم وسیله رو تحویل آگاهی دادم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

هرکس با علم واطلاع یا با وجود قراین اطمینان‌آور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت به دست آمده است آن را به‌نحوی از انحا تحصیل یا مخفی یا قبول نماید یا مورد معامله قرار دهد به حبس از شش ماه تا سه سال و تا (74) ضربه شلاق محکوم خواهد شد. فقط در صورتی میتواند خود را تبرئه کند که ثابت نماید که مال را بدون اطلاع از سرقتی بودن آن خریده است.