مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال دزدی بدون اطلاع

سلام وقت بخیر
من مقداری ارز دیجیتال خرید کردم از شخص ناشناس و پولشم پرداخت کردم حالا بعداز یکسال شخصی مدعی شده که کیف پولم هک شده بوده و این ارز دیجیتالی که خریدید مال من بوده و شما مال دزدی خریدی در صورتی که بتونم اثبات کنم و شخصی که ارز دیجیتال رو ازش خریدم معرفی کنم به دادگاه آیا من باید خسارت بدم و ارزهایی که خریدم رو پس بدم به شاکی یا شاکی باید از دزد معرفی شده خسارت بگیره؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مسائل مرتبط با ارزهای دیجیتال کار افراد نیست که پیگیری کنند وکیل متخصص می‌خواهد چرا که هنوز ماهیت این گونه معاملات و جرائم آنها در پرده ای از ابهام است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
با ارایه مشخصات متهم اصلی و سایر مستندات اصولا از شما رفع اتهام خواهد شد.