مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در سرقت یا خرید اموال یا وسایل ماشین

باسلام من چند سال پیش یه ضبط از مغازه خریدم و چند شب پیش تو ... برای اینکه قسط وامم و اجاره خونم عقب افتاده بود تو سایت ... گذاشتم و یه بنده خدایی اومد و نگاه کرد و گفت این پنلش یا رو کشش عوض نشده منم که جا خوردم و فکر کردم اشتباهی گرفته و منم از چهار پنج سال پیش که خریدم روی ماشین خودم بوده و شاهدم دارم که ضبط رو از مغازه خریدم و الان بنده خدا فکر میکنه که ضبطی که ازش دزدیدن همینه و از روی ظاهرش میگه و منم کارتن و یا فاکتورش رو گم کردم ایا میتوان ادعای حیثیت کرد و کارتن یا مدرکی که میگه بنده خدا داشته باشه دلیلی بر این هست که شاید حرفش درست باشه در صورتی که من خودم با چند نفر رفتیم از مغازه خریدیم و الان کارتن یا فاکتورش رو ندارم ... و یا شاید بنده خدا فروخته باشه .. چطور باید ثابت کنم و اینکه کارتن ضبط یا هر چیزی که منوط به وسیله ی خودش داشته باشه چی میشه و چیکار باید بکنم ممنون و منتظر خبرتون هستم ... باتشکر

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
اثبات‌ جرم‌ بر عهده شاکیست‌ نه شما