مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب بالکن

با سلام.
بنده سال 1384 پروانه ساختمان مسکونی گرفتم و در آن مجوز، عمق بالکن برای طبقه اول ( ارتفاع حدود 2.5 متر ) یک متر است.
اتمام نما کاری حدودا سال 1391 انجام شد. بعد از اتمام نماکاری، تمام شده عمق بالکن حدود یک متر و 14 سانتیمتر شده است. همان سال پیگیر گرفتن پایان ساخت شدم و جهت بعضی اضافات ساخت داخلی مشمول مقداری جریمه نقدی در کمسیون ماده صد شدم و پرداخت کردم. در آن سال شهرداری در مورد عمق بالکن صحبتی نکرد . البته گرفتن پایان ساخت را هم به دلیل نداشتن وقت آزاد، پیگیر نشدم.
سال 1399 جهت فروش ساختمان به شهرداری مراجعه کرده ام که بعد از بازدید و کمسیون ماده صد اعلام کردند بالکن به دلیل این که عمق آن 14 سانتیمتر بیشتر از نقشه است میبایست تخریب شود. حکم کمیسیون ماده صد قطعی هم شده است. آیا میتوانم از طریق دیوان عدالت یا روش دیگر حکم را تخریب بالکن را باطل کنم و تبدیل به جریمه نقدی کنم؟ ضمنا همسایه های مجاور هم بالکن تحت همین شرایط را دارند. عرض گذر حدود 10 متر می باشد. لطفا راهنمایی فرمایید. منزل در یکی از شهرهای اصفهان به نام خوراسگان است. تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
اگر مهلت اعتراض منقضی نشده،حتما با کمک وکیل متخصص در حوزه شهرداری در دیوان اعتراض کنید.