مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت سربازی

با سلام. بنده سال 84 حین خدمت سربازی به عنوان سرباز معلم تصادف کرده. بر اساس ماده 36 بند 11 - ج طبق نظر کمسیون بدوی 30 ٪ و طبق نظر کمسیون عالی سپاه تهران 20٪ از کار افتادگی حین خدمت
و معاف دایم شناخته شدم. به علت ماموریت خارج از سپاه هیج غرامتی شامل من نشد و بدون هیچ حقوق و مزایایی پرونده ام در ایثارگران سپاه بایگانی شد. الان که اقدام کردم فقط یک برگ پرونده ام موجود است. در حالی که تمام کپی نامه های داخل و بین سازمانی سپاه و هر دو رای کمیسیون برابر اصل و پرونده های پزشکی برابر اصل را دارم. حال چکار کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با توجه به معلولیت و تاهلم محتاج شده ام و امرار معاش برایم سخت شده. ممنون از عوامل محترم سایت دادراه.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

در دیوان عدالت اداری شکایت خودتو مطرح کن انشاءالله نتیجه خواهی گرفت

حجت اله  مقدادي

حجت اله مقدادي :

استان :

مدارکی که دارید با توجه به اینکه میگید برابر با اصل است همه زا با یک شرح حال بنویسید و ببرید کمیسیون پزشکی و از سپاه‌شکایت کنید