مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با عسر و حرج

سلام. من 22 ساله هستم و چهار سال است که عقد هستم و باکره ام. الان سه سال هست که با سوء ظن ها و شکاک بودن های نامزدم و محدودیت هایی که برایم تعیین میکنه ساختم ولی بیشتر این نمیتوانم میخوام برم دادخواست طلاق بدم از طریق عسر و حجر و این که ایشون راضی به طلاق نیست. میشه راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

طلاق با عسر و حرج طلاق به علت شکاک بودن شوهر طلاق از مرد شکاک عدم رضایت مرد به طلاق عسر و حرج زوجه طلاق در دوران عقد عسر و حرج شکاکی زوج طلاق