مشاوره حقوقی رایگان - تعداد پارکینگ

سلام من یک اپارتمان چهار طبقه رو ساختم که هر واحد ان 205 متره و یکی از واحدها رو سال 97 فروختم و تو قولنامه فقط گفتم که پارکینگ بدون مزاحم بهت میدم الان خریدار میگه که باید طبق قوانین شهرداری دوتا پارکینگ بهم بدی و فضای پارکینگ برای این کار کافی نیست هنوز هم سند به نامش نشده الان حق با کدوممونه و من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
اگر پایان کار گرفتید و در سند تفکیکی هم یک پارکینگ بدون مزاحم به واحد فروخته شده بدید کفایت میکنه.