مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام، وقتتون بخیر، من در یک مشاجره با چند نفر در محل کار به صورت غافلگیرانه و از پشت سر مورد ضربت ش فلزی قرار گرفتم و بیهوش شدم. بعد از بیهوشی توسط ایشان همچنان مورد ضرب و شتم قرار گرفتم که بعد از اعزام به بیمارستان به هوش آمدم. که متضاربین همان لحظه قبل از رسیدن حراست سایت کاری و نیروی انتظامی فرار کردن و تا اکنون دیگر به ان محل بازنگشتند. بعد از شناسایی ایشان (دو نفر) توسط خودم و دو شاهدم طرح شکایت کردم. شاهدین خودم به دادگاه اومدن و شهادت دادند. شاهدان دیگری هم هستند ولی به دلیل ترس از بیکار شدن یا دشمن تراشی حاضر به شهادت در دادگاه نشدند. طول درمانم بعد از سه ماه تازه به پایان رسیده و هنوز جلسه دادگاه تشکیل نشده.
سوال
1_ اگر آن دو نفر شاهد را به دروغ برای جلسه دادگاه حاضر کنند چگونه میتوانم دروغ ایشان را ثابت کنم؟
2_اگر در جلسه دادگاه حاضر شوند و شاهدی نداشته باشند قاضی چه قانونی در نظر میگیرد؟
3_اگر به کل در دادگاه حضور پیدا نکنند، تکلیف چیست؟
ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

رای غیابی صادر میشود