مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن

سلام دخترم چند ماه دیگه 20 ساله میشوم. 2 سال پیش پدر و مادرم طلاق گرفتن با مادرم و شوهرش زندگی میکنم مادرم چندین بار بخاطر حرف های شوهرش کتکم زده رابطه خوبی با پدرم هم ندارم همیشه به من توهین میکنن میخواستم بدونم میتونم بدون اینکه پدرم جلوی منو بگیره مستقل زندگی کنم با دوستم؟و پدرم میتونه برای دوستم مشکلی درست کنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما میتوانید به شرط عدم هم زیستی با نامحرم ، داشتن شغل و درآمد مشروع برای تامین مایحتاج خود از جمله اجاره محل سکونت، زندگی مستقل داشته باشید. اگر دوست شما نامحرم باشد مسلما برایتان دردسر درست میشود.