مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت شخص و سلب اسایش

من به شخصی بدهکار بودم و ایشان از طریق مجرای قانونی اقدام نمودند. ولی هرروزه اقدام به آبرو ریزی و جمع کردن همسایه ها کرده و سلب آسایش می کند ... با اینکه بنده به پرداخت بدهی ایشان متعهد بوده و بخشی را پرداخت نمودم. برای شکایت و جلوگیری ازین کار چه باید بکنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

شکایت مزاحمت طلبکار آبروریزی طلبکار سلب آسایش توسط طلبکار طلبکار مزاحمت سلب آسایش