مشاوره حقوقی رایگان - نحوه بازخواست از مدیران مجتمع تجاری در مورد شارژ های دریافتی

با سلام در مجتمع تجاری که شرکت دفتری دارد و بابت هزینه های ماهانه بر مبنای متراژ و هزینه اعلام شده توسط هیات مدیره مجتمع پرداخت ماهانه انجام می شود ولیکن هیات مدیره هیچ پاسخی در مورد هزینه های انجام شده نسبت به شارژ دریافتی و بیلان ماهانه جهت اطلاع پرداخت کنندگان شارژ که عمدتا شرکتها می باشند ارائه نمی دهد راهکار قانونی جهت اخذ صورت ریز هزینه ها را اعلام می فرمایید. و بر اساس چه قانونی می شود هیات مدیره را زیر سوال برد تا صورت ریز هزینه ها را اعلام نماید ؟ برای مثال برای سال 1396 هیات مدیره اعلام نمی نماید که چقدر دریافتی داشته و چه مبلغی هزینه کرد که ابهامات برطرف شود همچنین نحوه افزایش شارژ از سال 96 به سال 97 نیز نا مشخص است . با تشکر از پاسخ

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مستندا به ماده 7 از آیین نامه قانون تملک آپارتمان ها مجمع عمومی هر ساله باید برگزار شود که در آن گزارش مربوط به هزینه ها و درآمد های سالانه توسط شرکا تصویب میشود, لذا مستندا به ماده 18 از آیین نامه اخیرالذکر هیئت مدیره مکلف به تعیین یک نفر به عنوان خزانه دار خواهد بود که دفتر ثبت هزینه و درآمد خواهد داشت و در مجمع عمومی باید نسبت به مسائل مالی پاسخگو باشد و نهایتا مستندا به ماده 24 از آن آیین نامه چنانچه هر یک از شرکا نسبت به هزینه های مربوط به واحد خود معترض باشد بدوا به مدیر مجتمع و در صورت عدم رسیدگی و یا رد اعتراض نسبت به طرح دعوا از طریق محاکم قضایی باید اقدام نمایند .