مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته بازپرسی

سلام شکایتی داشتم بابت ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق باهمسایه بدلیل اینکه ازپ ارکینگ اختصاصی من استفاده میکرده و خودش فاقد پارکینگ بود بازپرسی برای متهم تامین خواسته گرفت از متهم یعنی چی؟ ایا این به معنی قرار و پرونده به دادگاه فرستاده میشود؟ باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تامین خواسته نه بزرگوار تامین کیفری
قرارهای تامین کیفری قرارهایی است که به تبع توجه اتهام به متهم ووقوع جرم صادرمیکنن