مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه و نخواستن فرزندانم

سلام.. من چهارساله تحمل کردم شوهرم هروئین و شیشه مصرف میکنند به شدت هم دستشون کج شده ینی هرجایی بریم یچیزی میدزده خیانت هم کرده و اثبات هم میکنم .. من میخواهم درخواست طلاق بدهم و فرزاندانم دختر 2ساله دختر9ماهه را نمیخواهم .. آیا دادگاه طلاق من را صادر میکند یا فرزاندان را به کی میدهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت اثبات ادعاهای شما در دادگاه میتوانید طلاق بگیرید. حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر هست و درصورت خودداری دادگاه تکلیف بچه ها را تعیین میکند