مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام انتسابی

سلام. یک نفر از یاسوج از من که تهرانم شکایت کرده بابت کلاهبرداری اینترنتی (100 هزار تومان)
1_ من باید خودم حتما برم یاسوج؟ نمیشه به یک وکیل وکالت بدم کارامو انجام بده؟
2_ اگر خودم برم باید حتما یک ضامن ببرم با خودم برم کافیه؟
3_ شماره تماس شاکی رو چجوری پیدا کنم؟

پاسخ ها :

عباس  عباسي مهر

جناب آقای عباس عباسي مهر :

نیازی به رفتن به یاسوج نیست و دادسرای یاسوج نیابت به دادسرای تهران میفرسته و دادسرای تهران تفهیم اتهام میکنه و تومتم ایم مراحل میتونید وکیل داشته باشید و بعد از این مرحله هم وکیل به تنهایی میتونه تو این پرونده کاراتون رو پبگیری کنه