مشاوره حقوقی رایگان - انتشار فیلم خصوصی

سلام دوست پسر سابقم دو سه تا فیلم شخصی از من که توی خارج از کشور در دیسکو در حال رقص ( تنهایی و با تاپ و شلوارک کوتاه ) بودم داره ایا میتونه ازین فیلم سواستفاده کنه؟ به عنوان تهدید برای انتشار یا حتی انتشار اون؟
و اینکه به علت رقص و حجاب بنده هم مقصر حساب میشم ؟ با وجود اینکه خارج از ایران بوده

پاسخ ها :

یک وکیل

اولا اشتباه فاحش شما داشتن دوست پسر و اجازه داشتن فیلم خصوصی به او بوده ثانیا اگر تهدید میکند با گرفتن وکیل شکایت کنید . کسی کاری به اعمال شما در خارج ندارد .