مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه در خصوص رابطه نامشروع غیر زنا

با سلام
سال 90 من و چندتا از دوستامو توی کافه گرفتن دوستام مشروب خورده بودند بعد از تست معلوم شد که من نخوردم اما چون پنج شنبه بود مارو بردن بازداشتگاه تا شنبه رفتیم دادگاه و حکم رابطه نامشروع دادند و جریمه نقدی 100هزار تومن شدیم و پرداخت کردیم. توی بازداشتگاه ازمون اثر انگشت گرفتن. بعد گفتن سوپیشینه نمیشه. سال 97 درخواست سوپیشینه دادم و دیدم نوشته دارم. چجوری میشه پاکش کرد . من زندان نرفتم و به من گفتن پاک میشه و پرونده سازی نمیکنن. الان 9سال گذشته. چیکار کنم چون واسه کار لازم دارم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پس از گذشت مدت زمان نه سال قطعا در سوابق شما نمی باشد