مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام و احترام
بنده مدت 5 سال در یک شرکت مشغول به کار بودم در 31 خرداد ماه اخراج صورت گرفت و من در 31 تیرماه شکایت کردم. با توجه یه اینکه تا پایان شهریور ماه با شرکت قرارداد داشتم لذا اداره کار رای به پرداخت حقوق مرداد و شهریور ماه اینجانب داد ولیکن به دلیل اینکه تاریخ شکایت بنده 1 ماه بعد از اخراج بوده ذکر کرده که حق السعی به تیر ماه تعلق نمیگیرد و بیمه تیرماه رد نمی شود. با توجه به اینکه 3 ماه آخر ملاک محاسبه حقوق بیکاری می باشد و بیمه تیر ماه بنده رد نشده است ممکن است بیمه بیکاری به من تعلق نگیرد؟

پاسخ ها :

حسن خانجاني

جناب آقای حسن خانجاني:

تصور اداره کار مبنی بر دریافت حقوقتان در تیرماه بوده و قراین مربوطه ازجمله شکایت. حال اگر بیمه شما از طرف شرکت مربوطه قطع نشده هنوز امکان استفاده از بیمه بیکاری با شرایط اعلامیتون هست .علی ایحال بیمه بیکاری شامل زمانیست که بیش از یکسال در شرکتی کار کرده و بنظر مشمول میگردید