مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شهود در دادگاه

سلام جناب خسته نباشید بنده مبلغ 200میلیون ریال از شخصی طلبکارم و قاضی رای به پرداخت داد ولی طرف اعسار از پرداخت محکوم به استفاده کرد ولی در روز وقت رسیدگی در دادگاه نتوانست شهود حاضر کند و قاضی طرح دعوای ایشان را رد نمود و برای اعتراض به تجدید نظر استان فرستاد حالا سوالم اینه که آیا تجدید نظر استان چه تصمیمی خواهند گرفت.
ممنون تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادگاه تجدید نظر محل ارائه دلائل جدید نمی باشد و رای به احتمال بالا تایید میشود