مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از وراث

با سلام و خسته نباشید. پدربزرگ بنده دو پسر و دو دختر داشتند در سال 1380 فوت نمودند. دو تا از پسرها بدون انحصار وراثت و فقط با تایید مهر شورای روستا مبنی بر این که پدر ما فقط دو فرزند داشته هر کدام به صورت مجزا در ملک پدری برای خود سند رسمی میگیرند. بعد از چند سال اعلام می‌کنند که ما سند گرفتیم اشتباه بنیاد مسکن بوده و دیگر نمیتوان هیچ کاری کرد و مادر من با اصرار زیاد سهم خود را به صورت مشاع از زمین دایی بنده میگیرد و خاله من زمین خانه پدری و سهم خود را با متراژ کمتر با یک زمین وقفی ارثی با برادر خود عوض میکند. هر دو آن ها مادر و خاله بدون اطلاع از نحوه ی سند گرفتن برادرانشان در یک برگ با مهر شورای روستا این شرایط را که مادرم زمین مشاع داشته باشد و خاله ام زمینش را با زمین دایی که آن هم ارثی بوده معاوضه کرده امضا و قبول می‌کنند و به صورت دستی امضا میزنند. بعد از فوت مادربزرگم مادرم قصد فروش زمین را دارد و با کارشکنی دایی بنده مبنی بر مشاع بودن زمین، مواجه شده و نمیتواند زمین را بفروشد مادر و خاله من از دایی ها به جرم کلاهبرداری شکایت کردند. گواهی انحصار وراثت را گرفتند ولی وکیل می‌گوید کار شما سخت است. حالا سوال بنده این است آیا با این شرایط و گذشت چندین سال مادر و خاله راه دیگری برای متقاعد کردن قاضی برای باطل شدن سند زمین دارند یا نه؟ آیا بدون انحصار وراثت سند گرفتن جرم نیست؟ در ضمن نامه وقفی بودن زمین خاله ام را از اداره اوقاف گرفتیم. وکیل مادرم به شدت مشغله کاری دارند و جواب درست و حسابی به ما نمی دهند. ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

باسلام قطعا وکیل شما که در جریان کامل موضوع هست بهترین راه را برای شما انتخاب خواهد کرد اما با توجه به توضیحات شما چنانچه در پرونده کیفری نتیجه ای حاصل نشد موضوع از طریق طرح دعوی حقوقی مبنی بر ابطال سند قابل پیگیری است . وکیل محمد توکلی 09151039650