مشاوره حقوقی رایگان - ارزش مبایعه نامه

سلام وقت شما بخیر
من یک سال پیش خونه ای رو از پدرم به عنوان ارثیه گرفتم و در مبایعه نامه مبلغ 140 میلیون ذکر شده که خریدار یعنی من به پدرم دادم. شخص بنگاه دار اسم هردوی مارو بعنوان خریدار و فروشنده در مبایعه نامه ذکر کرده اما ادرس خونه رو دقیق نزده فقط نوشته هشت دانگ یک باب منزل طبقه اول واقع در بخش هشت حوزه ثبتی کنگان به مساحت 140 متر.
شروطی رو هم گذاشته مبنی بر اینکه من بدون اجازه پدر حق فروش و واگذاری خونه رو ندارم
حالا میخواستم بی زحمت جواب این چند سوالم رو بدونم که آیا این مبایعه نامه ارزش دارد یا خیر؟ برادر و خواهرام میتونن در اینده ادعای ارث و میراث کنند؟
من میتونم با این مبایعه نامه که دارم اقدام به گرفتن سند کنم؟
من میتونم این خونه رو بدون اجازه پدر رهن بدم یا باز اجازش لازمه؟ چون فقط درباره فروش و واگذاری به نام کس دیگر شرط گذاشتن نه رهن و اجاره
ممنون بابت جواب سوالات

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام.درعقد بیع نمیتوان شرط خلاف مقتضای ذات عقد کرد.لذا شرط عدم واگذاری باطل است و عقد هم باطل میگردد .برای مشاوره دقیق و رویت مبایعه نامه پیشنهاد میشود حتما ب یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید.