مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

سلام. چند روز پیش دو پیامک دریافت کردم به فاصله یک روز مبنی بر کشف حجاب در تاریخ های اول و دوم مرداد ماه. ( یعنی بیش از دو ماه پیش ) در منطقه رادیو دریا که اصلا نمیدونم کجا هست. پیام اول تذکر بود و پیام دوم مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی جهت تعیین تکلیف به دلیل عدم توجه به تذکر قبلی. من یک خانم با پوشش کاملا عادی و معمولی هستم و هرگز کشف حجابی در خودرو نداشتم. ضمن این که چون خودم خودروی شخصی دارم در اکثر موارد همسرم به تنهایی از خودروی مورد تذکر استفاده میکنن و من فقط گاهی کنار ایشون میشینم. با این وصف، الان که میخوام برم چه اتفاقی می افتد؟ توقیف خودرو یا اخذ تعهد؟
انکار و توضیح و استدلال من تأثیری داره یا فقط خودم رو خسته میکنم؟
اگر فقط خودم به همراه پیامک دریافتی برم کفایت میکنه؟ یا باید خودرو و مدارکش رو هم با خودم ببرم؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام یک مشاوره حضوری یا تلفنی از وکیل بگیرید.اگه جرمی ازطرف شما مرتکب نشده قطعا باید منکر بشید و ببینید که دلایل انتسابی بهش ما چیه .عکس و فیلم و یا گزارش و نکات دیگر