مشاوره حقوقی رایگان - بی حجابی

سلام من کشف حجاب نکردم....محجبه نیستم...موهام بیرونه...ولی لباس بد نمیپوشم...برام پیام اومده پرونده ام رفته دادگاه کیفری ارشاد...ابلاغیه اومده که برای رسیدگی برم...میتونم اعتراض کنم...برم باید چیکار کنم؟؟جریمه یا تعهد....و اینکه هنوز که توی شهر دوربین های چهره زن نذاشتن...کسی گزارش داده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام برید بلینید دلایل انتساب جرم برای شما چیه ؟یا عکس و فیلم هست ؟ میتونید منکر بشید بهرحال با وکیل پیش برسد بهتره

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بهتر است پرونده خودرا مطالعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مراجعه نمایید و دفاعیات خود را بیان نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حاضر شوید نگران نباشید بله با تعهد بار اول حل میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله حضور پیدا کنید واز خود دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که سه تا پیام ارسال شود در آن صورت پرونده به مرجع مادرم قضایی ارسال می شود در غیر این صورت بوده میتوانید اعتراض نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام حضوری مراجعه نماییددرمرتبه اول باتذکروتعهدحل میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام به نظرم مراجعه حضوری داشته باشید تا متوجه شوید مدارک و دلایل منتسب جرم شما چه بوده و بهتر هست با وکیل و مشورت وکیل این اقدامات را انجام دهید معمولا برای بار تعهد است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

مراجعه حضوری نمایید و پیگیر موضوع شوید . بستگی به نظر دادگاه ، جریمه یا حبس در پی خواهد داشت