مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو موتور تعویض

سلام.
بنده ماشین پراید 81 به صورت قولنامه دستی از شخصی خریدم.
مالک ماشین شخص دیگری هست. برای تعویض پلاک اقدام کردم. نوشتن: موتور تعویض و حک شماره غیر فابریک می باشد. گفتن باید بری آگاهی.
مالک ماشین حاضر هست و به گفته خودش خبر ندارد و شخص دوم که قولنامه نوشته و به من داده، حاضر نمیشه.
جواب تلفن هم نمیده. بگید من چکار باید کنم که ماشین تنها وسیله کارم هست پارکینگ نره و نونمون آجر نشه.
ممنون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما مینوانید نسبت به فسخ معامله اقدام نمایید و مبلغ پرداختی به علاوه خساراتی که احتمالا متحمل شده اید را مطالبه نمایید.