مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب به دست حین کار

سلام، خسته نباشید. خانومی 26 ساله هستم که برج دو امسال در محل کار دچار سانحه شدم. دست راستم از آرنج تا سر انگشتان رفت در دستگاه دایکات . از سه ناحیه شکست و رگ های اعصاب و تاندون های دستم قطع شد. به گونه ای که در بیمارستان دکتر احتمال قطع شدن دست من رو میدادن. ولی خب شکر خدا قطع نشد. این هم بگم اون روز من حال روحی درستی نداشتم و به صاحب کار گفتم جای من رو عوض کنن ایشون گفتن ساعت های آخر هست و تموم میشه دیگه بمون سرجات. نیم ساعت قبل از تموم شدن ساعت کاری این حادثه رخ داد. 6 ماه استراحت پزشکی برای من دادن الان که شش ماه گذشته رفتم بیمه و کمیسیون پزشکی تاییدیه دادن که این پول استعلاجی رو به من بدن بعد استعلام کردن دیدن حق بیمه من رو پرداخت نکردن ایشون و من رو از لیست بیمه شون حذف کرده بودن. که گفتن باید یک مدت صبر کنید شاید بهتون پول استعلاجی ندن. بعدم گفته بودن مقصر بی دقتی خودش بوده که دستش اینجوری شده. دست من بعد از نود جلسه فیزیوتراپی و دو بار عمل عصب و تاندون هنوز قدرت و دامنه لازم رو نداره. دستم کاملا مشت نمیشه و نمیتونم کار های حتی روزمره خودم رو درست انجام بدم. چون دست راست هست و زیبایی دستم هم از دست دادم. سوال من اینه استعلاجی من رو میدن یا نه؟ چقدر دیه برای دست من میدن ؟ آیا از ایشون شکایت میکردم ب نفعم بود؟ چون من شکایت نکردم گفتم با صلح تموم بشه. اما ایشون حتی به خودشون زحمت ندادن حق بیمه من رو رد کنن. لطفا بگید چیکار کنم من یه زن مطلقه ام و شرایط مالی ام خوب نیست. با این شرایطم به من کار نمیدن. من فقط یک کارگر هستم. چیکار کنم به تمام حق و حقوقم برسم؟

پاسخ ها :

سلیمی        فضه

سلیمی فضه :

استان :

با سلام. می توانید به جهت حادثه حین انجام کار علیه ایشان طرح دعوی نمایید.