مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند مالکیت

سلام. عمویی داشتم که فوت کرده و فرزندی ندارد.
مرحوم در زمان حیات اقدام به گرفتن سند مالکیت برای باغ خود نموده بود که متاسفانه قبل از گرفتن سند، فوت نموده.
آیا ورثه می توانند مراحل باقی مانده را انجام دهند تا سند به نام متوفی صادر شود. سپس اقدام به تقسیم ارث نمایند؟ ممنون

پاسخ ها :

گرفتن سند ملک ورثه ای توسط وراث گرفتن سند ملک ورثه ای تقسیم ارث عمو ارث عمو سند ملک تقسیم ارث ارث سند