مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

یک باب منزل مسکونی بدون سند ثبتی (فقط برگه واگذاری زمین از بنیاد مسکن به نام پدر مرحوم را داریم) از پدرم که حدود بیست سال پیش فوت شده در روستا به جا مانده که مادر و خواهرانم در آن زندگی میکنند میخواستیم برای گرفتن سند خانه از طریق بنیاد مسکن و اداره ثبت به نام مادرم اقدام کنم. چون پدرم قبل از مادر و پدرش فوت کرده بود آنها هم از خانه ارث میبردند که اکنون پدر و مادر بزرگم نیز در قید حیات نیستند. میخواستم ببینم برای گرفتن سند چه مراحلی را باید طی کنم .
با کمال تشکر از سایت خوبتون و ممنونم از عزیرانی که برا مون وقت میزارید و جواب میدید

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
ابتدا گواهی حصر وراثت تهیه کنید سپس با اخذ وکالتنامه رسمی از سایر ورثه به بنیاد مراجعه کنید