مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتوری با عابر پیاده

کودک 4ساله ام در کوچه بود که موتوری با سرعت غیر مجاز میاد و با این کودک برخورد می‌کنه که کودک حدود سه متر پرتاب میشه بدون اینکه موتوری و موتورش آسیبی ببینن، موتوری نه گواهینامه داشته نه بیمه، کودک به حالت کما میره و خونریزی داخلی ریه شروع میشه و شکستگی ترقوه و جمجمه سر، ما کودک رو بردیم بیمارستان موتوریه صحنه رو ترک و متواری میشه، بعدا میاد خودش رو معرفی می‌کنه و دو روز بعد صحنه سازی و کروکی تصادف انجام میشه، 50_50 مقصر شناخته میشیم بعد اعتراض کردم و درخواست هیات سه نفره کردم ، بنظرتون تغییر در نظر سه نفره میشه؟ پرونده به شورا حل اختلاف رفته ولی هنوز از کارشناس سه نفره خبری نشده؟ گفتن در صلاحیت دادگاه هست که کارشناس بیاد نه شورا، چرا تاخیر شده بنظرتون؟ پرونده پزشک قانونی هم مریض رو تحت درمان نوشته که 6روز آی سی یو یک روز بخش بودیم الانم کامل درست نشده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این موضوع که نظر کارشناسان چیست در صلاحیت و تخصص کارشناس تصادفات است. علت تاخیر را از شعبه جویا شوید.