مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل

سلام، خسته نباشید. من برای اجرت المثل اقدام کردم رای صادر شده و 37300 دادگاه برام تعیین کرده. رای قطعیت پیدا کرده. همسرم دادخواست اعسار داده. از مرداد 99 که دادگاه وقت رسیدگی گذاشته بود، 3 ماه میگذره. دادگاه فرستاده بود برای استعلام. الان رفتم ثنا رو چک کردم دیدم زده به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از مراجع قضایی و شبه قضایی تجدید شده و برای 3 آذرماه 99 تعیین شده. میخواستم سوال کنم چرا اینقدر زمان برده در صورتی که ایشان دارایی دارن و یکی از ملک های ایشون رو بابت مهریه توقیف کردم که قرار شده بگیرم که کمتر از مهریه من است. میخواستم خواهش کنم جواب من رو بدین و این که آیا میتونم شماره نامه رو از دفتر شعبه بگیرم و خودم پیگیری کنم یا نه؟ یا این که حکم جلب ایشون بگیرم؟ ممنون از این که وقت گذاشتین.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. شما می توانستید در جلسه دادگاه نامه بازداشت ملک ایشان را ضمیمه پرونده نمایید و می توانید به شعبه مراجعه و با گرفتن شماره نامه استعلام آنرا پیگیری نماید تا سریع تر انجام شود.
امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری