مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام. من ( فرزند پسر ) و مادرم تحت سرپرستی پدرم بودیم. یارانه هر سه به حساب پدرم واریز می شد. پدرم ابتدای ماه فوت شده.
برای دریافت یارانه چه کاری باید بکنیم؟
آیا یارانه بعد از فوت پدر شامل فرزند پسر که تحت سرپرستی پدر بوده می شود؟

پاسخ ها :

مهرعلي  كرمي برم سبز

مهرعلي كرمي برم سبز :

استان :

تشریف ببرید به دفتر پلیس ده با شناسنامه و کارت ملی مادرتون و برگه فوت پدر دفتر پلیس ده برای سر پرست جدید اقدام به پبت نام می نماید