مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب در تاریخ اول اردیبهشت 99 از شرکت مشغول به کار تعدیل شده و در همان تاریخ درخواست بیمه بیکاری داده و تمام مدارک خود را کامل در سیستم اسکن و ثبت نموده. در مرحله اول هم تامین اجتماعی و هم اداره کار موافقت نموده برای ادامه روند کارم به شعبه مراجعه نموده و برای ارائه مدارک که به من گفتند شما از یک سال 3 روز کم دارید و به شما تعلق نمیگیرد. بابت همان بند 1 تفاهم نامه. من از مورخ 1397/02/05 تا 1399/01/31 در شرکت مشغول به کار بوده ام و سه فقره قرارداد با شرکت دارم که شامل یک قرارداد چهار ماه 27 روز، یک قرارداد 6 ماه و یک قرارداد 1 ماه. لطفا راهنمایی بفرمایید برای اعتراض به حکم و تجدید نظر خواهی باید به کجا مراجعه کنم و چه کار هایی انجام بدهم؟ در ضمن من چند روز اول آزمایشی در شرکت مشغول به کار بوده و پس از تایید با اینجانب قرارداد بسته شده و بیمه اینجانب از تاریخ 1397/02/05 تا 1399/01/31 کامل ردشده است. با تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی و کمکتان.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما باید با بکی از کارشناسان اداره کار تماس و مشاوره بگیرین