مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر مجاز همسایه

سلام.
خانه ای که در آن سکونت میکنم یک خانه 280 متری بوده که از وسط با یک تیغه آجری به دو واحد تقسیم شده. هر واحد دارای سند شش دانگ می باشند. سقف و دیوار وسط مشترک می باشند. همسایه من روی ساختمان خودش به صورت غیر قانونی طبقه دوم رو ساخته و دیوار طبقه دومش رو روی نیمه بالایی دیوار مشترک ساخت. آیا به لحاظ قانونی میتوانم از همسایه شکایت کنم و خسارت بگیرم؟
لطفا راهنمایی بفرمائید. ممنون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ابتدا به شهرداری مراجعه کنید کارشناس می‌بایست تشخیص دهد ساخت و ساز غیر قانونی و فاقد مجوز است در صورت تایید از طریق اخذ تامین دلیل اقدام و مطالبه کنید