مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اجرای حکم

سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی.

اطلاعات ابلاغیه
شماره پرونده:
...
شماره ابلاغیه:
...
صادر کننده:
شعبه چهارم اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان يزد
تاریخ صدور:
زمان اولین مشاهده:
زمان درج در سامانه:
موضوع ابلاغیه:
ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 10 روز از تاریخ 1399/07/30 علت حضور: اجراي حكم
متن ابلاغیه:
باعنایت به اینکه حسب دادنامه ... صادره از شعبه 110 دادگاه کیفری دو یزد به پرداخت 9/000/000 ریال جزای نقدی محکوم گردیده اید، لذا فورا از طریق اپلیکیشن ( ... – قسمت قوه قضائیه ) یا ( ... – پرداخت سازمانی – درقسمت انتخاب سازمان قوه قضائیه را انتخاب نمایید) یا درگاه اینترنتی ( عدل ایران – دسترسی سریع – پرداخت اینترنتی) ظرف 10 روز از تاریخ این اخطاریه نسبت به پرداخت جزای نقدی اقدام نمایید در صورت عدم پرداخت اقدامات قانونی انجام خواهد شد .

ضمنا در صورت پرداخت نقدی جریمه، ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ، می توانید از تخفیف بهرمند شوید.
نکته: پس از پرداخت نیاز به ارائه فیش مربوطه به شعبه مربوطه نیست و مراتب را به شماره ... اطلاع دهید.
جزای نقدی با تخفیف 20% : 7/200/000 ریال

لطفا راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

جلال‌  بيرجنديان‌

جلال‌ بيرجنديان‌ :

استان :

سلام شما میتوانید ظرف مهلت مقرر با پرداخت جریمه ذکر شده در ابلاعیه و ضمن اطلاع پرداخت جریمه به صورت تلفنی به اجرای احکام مربوطه پرونده تان مختومه خواهد شد