مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل حقوق کارگر توسط پیمانکار

با سلام. بنده مدت ده سال در یک شرکت سهامی عام فعالیت داشتم. از مهرماه 98 با تغییر وضعیت قرارداد، حقوق دریافتی جدید با شرکت پیمانکاری هست. ولی از اولین حقوق دریافتی تا الان حدود یک سال تقریبا تمام دریافتی ها و فیش حقوقی با هم اختلاف زیادی دارن. مثلاً حق بیمه 3300 پرداخت شده ولی دریافتی 2200 یا به جای 31 روز بیمه پیمانکار 20 روز بیمه پرداخت کرده. در مواردی حق سنوات رو توی فیش پرداختی قید کرده ولی خالص دریافتی بدون سنوات بوده. خواستم بدونم برا پیگیری این مسئله چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین کریم پور

حسین کریم پور :

استان :

سلام. باید از طریق هیات تشخیص اداره کار شکایت کنین برا پرداخت