مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه توسط موجر

درود بر شما
منزلی رهن کردم و مبلغ رهن را قبل از تحویل کلید به موجر پرداخت کردم در زمان تحویل کلید موجر اعلام انصراف و درخواست فسخ کرد. پس از توافق درباره فسخ موجر پول رهن را کامل پرداخت نمی کند و چک مدت دار پیشنهاد داده است.
از طرفی بنگاهی که قولنامه تنظیم کرده جواز ندارد و هیچ تعهدی در قبال بازگرداندن پول به اینجانب نمیدهند
لطفاً راهنمائی کنید

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات از جمله می توانید شرط کنید تا زمان پرداخت پول خانه را نگه دارید،می توانید وثیقه طلب کنید دفتر املاک بدون جواز از طریق اتحادیه و نیز تعزیرات می توانید پیگیری کنید
از جمله پلمپ دفتر تا افرادی که بدون پروانه به دلالی و دایر کردن دفاتر مشاوران املاک اقدام کنند ممکن است ، از شش ماه تا دو سال زندانی خواهند شد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که در رابطه با اقاله و به اصطلاح عموم فسخ جایی را امضا نکرده و صورت جلسه ای نوشته نشده است دادخواست الزام به تحویل مورد اجاره را دادخواست دهید و در صورتی که مکتوب شده باشد دادخواست مطالبه مبلغ پرداختی را مطرح نمایید