مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از دکل اداره مخابرات ..

باسلام واحترام"
ساختمان محل زندگی ما دارای 10واحد مسکونی هست که دقیقا در همسایگی ما اداره مخابرات هست که داخل اون سه تا دکل بزرگ نصب شده, که حداکثر فاصله دکلها تا منازل ما حدود 20متر هست ضمنا اکثر همسایگان در زمان غروب سردرد... میگیرند. لطفا بفرمایید چگونه میتوانیم بابت وجود این دکلها شکایت کنیم.
همچنین زمان قطع برق این اداره ژنراتور دیزلی روشن میکنه که واقعا صدای زیادی داره و مزاحمت ایجاد میکنه چند مرتبه هم دوستانه تذکر دادیم اما اثری نداشته چکار باید کنیم؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

شکایت برای دکل مخابرات مزاحمت دکل مخابرات دکل مخابرات