مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف جریمه وام بانکی

سلام.
4 سال قبل تمام مالم را دادم و آپارتمانی خریدم که فروشنده کلاهبردار در آمد و متواری هست.
سند آپارتمان در رهن بانک سامان هست و در این مدت هم کلی جریمه به اصل وام اضافه شده و الان نزدیکه بانک مزایده بزنه.
جانباز هستم و میخام بانک اصل وام رو از من بگیره و جریمه اون کلاهبرداری که از وام استفاده کرده و قسطشو نداده به گردن من که به کشورم خدمت کردم نیندازه. آش نخورده و دهن سوخته.
اعتبارات بانک میگه تخفیف جزیی برای جانبازان داریم.
مصوبات بانکی در باره بخشش سود و جرایم وام بانکی برای تولید کنندگان یا سیل و زلزله زدگان داریم. برای جانبازان چی داریم؟
پیش کی باید برم؟
تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به مفاد قرارداد با بانك اگر مشكلي وارد است به اداره نظارت بر بانك ها در بانك مركزي مراجعه بفرماييد