مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت به روز مابه التفاوت با تاخیر تحویل واحدم

با سلام بنده سال 97 ملکی به متراژ 36 متر مشارکت دادم واسه ساخت که قرار تحویل 18 ماه بوده تو قراردادمون 58 متر قراره به بنده تحویل بدن الان یه واحد 76 متری با پرداخت مابه التفاوت قراره بگیرم هنوز من واحدمو تحویل نگرفتم و سازنده میگه به روز باید مابه التفاوت پرداخت کنی. تو قراردادمون روزی 300 خسارت در نظرگرفته شده ایشون میگه این مبلغ بین 4 تا مالک تقسیم میشه. حالا در واقع سوالم اینه با اینهمه تاخیری که تو تحویل واحدم بوده و هنوزم تحویل نگرفتم آیا من باید به روز به ایشون مابه التفاوت بدم ؟ و اینکه یه کارشناس برای متراژ واحدم بهم معرفی کنید با سپاس

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

سلام
خیر به قیمت مبایعه نامه باید پرداختکنید . الان هم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و دادخواست الزام به تحویل مبیع به دادگاه بدهید با تعیین خسارت وجه التزام قراردادی.09124126404