مشاوره حقوقی رایگان - نواقص ساختمان پیش خرید شذه

سلام و خسته نباشید ، در سال ٬۱۳۹۰ واحد پیش فروش شده با تاریخ تحویل یکساله که مشارکت زمین با سازنده بود مبایعه نامه و خریداری گردید(بنده از سهم سازنده خریدم) و در سال ۱۳۹۴ توسط مراجع قضایی و اجرای احکام فک قفل و تحویل اینجانب گردید لذا چون دارای نواقص عدیده ای بود با ارایه تامین دلیل موارد نقص کارشناسی و براورد قیمت شد(در سال۹۴بعد از تحویل واحد) و چون واحد دارای انشعاب نبود و توسط ادارات مربوطه جهت نصب انشعاب پافشاری میگردید هزینه های انشعاب توسط صاحبان هر واحد پرداخت و تکمیل گردید (درسال۹۵) و قبوض بنام مالک زمین صادر میگردد. حال سوال : ایا بنده میتوانم در مراجع قضایی اعلام دعوی کنم بر نواقص موجود در برگه کارشناس رسمی دادگستری؟ ایا بر موارد نقص انشعابات نیز میتوانم اعلام دعوی کنم ( از مالک زمین دست خط دارم که هزینه انشعاب توسط صاحب واحد پرداخت شده است)؟ ایا در صورت اعلام دعوی مورد مالی محسوب میشود یا غیر مالی؟ باتشکر از شما دوستان عزیز

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما دادخواست مطالبه خسارت عدم انجام تعد مطرح كنيد و تمام مبالغي را كه متحمل شده ايد و بر عهده پيمانكار بوده به همراه نظريه كارشناسي ارايه نماييد ويا اول دادخواست تامين دليل براي هزينه ها انجام داده سپس دادخواست مطالبه خسارت تقديم كنيد

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

خوشبختانه شما تامین دلیل کرده اید دادخواست جبران خسارات عدم انجام تعهد تقدیم نمایید.