مشاوره حقوقی رایگان - اجرای سفته و رضایت به آن

با عرض ادب و احترام ، بابت پروژه طراحی سایت با شخصی قرارداد نوشتم و بابت پیش پرداخت نقدی که دادم مبلغی جزئی سفته از ایشون گرفتم ، سفته رو 2 ماه پیش اجرا گذاشتم و حکم ابلاغیه اومده و شخص مذکور ملزم به پرداخت مبلغ سفته شدند ، حالا بنده به عنوان کارفرما تو این ماه اخیر بین خودمون به تفاهم رسیدیم و ایشون پروژه رو به من (کارفرما) تحویل میدن ، میخواستم بدونم حالا فعلا بخوام مطالبه سفته انجام نشه از شخص من باید رضایت بدم ؟ البته هنوز پروژه رو به من تحویل ندانند و آخر کار تکلیف مشخص نیست که ایشون به قولشون وفادار هستن یا نه
که با من تماس گرفتن که گفتن شما برین رضایت بدین ، حالا میخواستم بدونم به صورت مقطعی چه کاری میتونم انجام بدم ؟
من فعلا از بابت سفته ایشون نمیخوام مبلغی دریافت کنم ... راه حلش چیه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید در صورتی که در مرحله اجرای حکم است با انجام ندادن روال کار و رها کردن پرونده فعلا متوقف کنید و بعد ادامه دهید در سوال مشخص نیست در چه مرحله ای هستید