مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به گواهی پزشکی قانونی

با سلام من در دوران عقد هستیم ولی با خانومم چند بار رابطه داشتم الان رفته مهریه اجرا گذاشته منم عدم تمکین گذاشتم رفتیم دادگاه عدم تمکین به قاضی گفت من باکره ام منم اعتراض کردم که نیست دادگاه نامه پزشک قانونی صادر کرد برای دختر که بعد از چند روز آورد دادگاه و معلوم شد باکره است از حق حبس استفاده کنه من به نامه پزشکی قانونی اعتراض دارم باید چکار کنم

پاسخ ها :

اعتراض به نظر پزشکی قانونی در باکره بودن زوجه اعتراض به گواهی پزشکی قانونی تمکین حق حبس پزشکی قانونی