مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام. من تقریبا دوماه پیش توی دماوند تهران تصادف منجر به جراحت شد با ستون تصادف کردم که کارشناس 50درصد اداره حمل و نقل جاده ای رو مقصر کرد. که اداره حمل اعتراض کرده که در دست بررسی است. اصالت بیمه شخص ثالثم توی تهران گرفتم و ثبت شده. ایا من میتونم کارای بیمم رو توی شهرم یعنی مشهد انجام بدم؟چرا قاضی نیابت نمیده. درضمن اگه کارشناسا50درصد حمل و نقل رو تاییدکنن بیمه ثالثم چنددرصدخسارتمو میده همشو یا نصفشو. اصلا این دو ارگان حمل و نقل و بیمه باهم در ارتباطند یاخیر؟چه مقدار طول میکشه.اینا تا کی مارو اینقد الاف میکنن. من ماشینمو هنوز دوماهه اجازه ترخیص نمیدن. باتشکر ازشما.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

اولا دادگاه محل وقوع حادثه صالح به رسيدگي است دوم اينكه ربطي به بيمه شخص ثالث ندارد و فقط در صورت داشتن بيمه بدنه بيمه خسارت ميدهد و سوم در صورت مقصر بودن ارگان حمل و نقل خود اجراي احكام خسارت شما را از اداره مربوطه وصول مينمايد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- بیمه فقط حق السهم خسارت وارد شده توسط شما را به حمل ونقل می پردازد2-انتقال برای شما انجام نمی شود زیرا این شما نیستید که باید خسارت از بیمه بگیرید.خودرو با قرار دادن وثیقه ای آزاد می شود.لطفاً بردبار باشید والا متضرر می شوید.حتی در سوال کردن.یاالله